Ny information om den 17:e januari!

Hej igen alla körmedlemmar! Det har blivit lite förändringar beträffande den 17 januari. Det kommer att bli en vanlig körövning, d.v.s. ingen landgång. Landgång och sång (oj, det rimmade) tar vi den sista tisdagen i januari istället. Det var få som anmält sig så förmodligen hade papperet inte gått runt till alla. Det blir ju lite stökigt med sådana saker vid konserten då vi befinner oss på olika ställen i kyrkan. Visserligen skrev vi på bloggen igår att dom som inte skrivit på, eller som inte var där, skulle maila Martin men … det är ju inte alla som går in och läser på bloggen.

Martin har skickat ut ett mail i eftermiddag med information om detta men han har troligen inte allas mailadresser. Så därför skriver vi det på bloggen också.

Så … väl mött på tisdag för vårens (visst låter det härligt att säga vårens) första körövning!

2 tankar om “Ny information om den 17:e januari!

  1. Nu är det VÅR! 🙂 Så himla kul med körstart! Och trevligt med samkväm den 31 januari. Bättre sent än aldrig heter det ju! 🙂 🙂
    Snälla sopraner och altar om det fortsätter så här blir snart killarna fler än oss. Kom igen och kom igång med kören igen! Det är rena friskvården!
    Hoppas vi ses på tisdag!
    Hälsar
    Eva, alt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s